رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی؛ محصولات دانش‌بنیان دانشگاه آزاد صوفیان در اولویت خرید واحدهای دانشگاهی

دکتر سید جواد انگجی: تولید و فروش محصولات بتنی در واحد صوفیان با این کیفیت و قیمت برای ما بسیار لذت بخش است و افتخاری برای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی ،دکتر سید جواد انگجی در گفتگویی گفت : « بنده  طی دو بار بازدید که در حدود یکسال قبل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان داشتم  شاهد وجود یک همکاری و همدلی خوب و پتانسیل و توانایی کار مخصوصا در زمینه تولید محولات بتنی و بازیافتی بودم  که انتظار نداشتیم که در یک واحد کوچکی مانند صوفیان این پتانسیل علمی و عملی دیده شود.»

وی تأکید کرد : « بنده تقریبا اکثر واحد های کشور را دیده ام ولی این عشق و علاقه در واحد صوفیان با وجود امکانات بسیار کم قابل ستایش است که این فعالیت ها در راستای اهداف دانشگاه در جهت ایجاد درآمد از محل غیر شهریه است.»

انگجی به استفاده محصولات در واحد ها تأکید کرد و افزود : « در طول این مدت پیگیر وضعیت روند کار بودم ولی انتظار نداشتم که در این مدت کوتاه گروه تحقیقاتی واحد صوفیان بتواند محصولات خود را روانه بازار کند  در حال که که اکنون میزان تولید به اندازه ای است که می توانند با شهرداری ها و مراکز خرید عمده وارد معامله شوند و خود واحدهای دانشگاهی فعالیتهای عمرانی زیادی دارند که استفاده از این محصولات به صرفه و صلاح دانشگاهها نیز است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: « وقتی محصولی با چندین برابر مقاومت و نصف قیمت محصولات مشابه موجود در بازار توسط یک واحد دانشگاهی ارائه می شود برای ما بسیار لذت بخش است  و این افتخاری برای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی است و به یمن توفیقاتی که با عنایت خدا در واحد صوفیان  وجود دارد خواستیم که اولین محصولات را در واحد تبریز استفاده کنیم .»

وی از کیفیت بالا و استاندارد محصولات تولیدی واحد صوفیان خبرداد و افزود : « برخی از دوستان، تولید انبوه و امکان تحویل سفارش را باور نداشتند در حالی که اکنون در فاز اول شاهد فروش وتحویل۳۰۰ متر مربع کف پوش بسیار مقاوم بتنی و اجرای آن در محوطه سازی داخل واحد تبریز هستیم.»

انگجی  تصریح کرد : «علم زمانی به درد خواهد خورد که منافع آن به مردم برسد و تاثیر خود را در جامعه بگذارد واین برای بنده خیلی لذت بخش است که واحدهای دانشگاهی استان وارد عرصه های اقتصادی شده اند و در راستای  استفاده از دانش در جهت ایجاد سرمایه قدم های خوبی برداشته اند.»

وی افزود : « سیاست ما در حمایت از محصولات دانشگاه این است که در صورت نیاز به خرید یک محصول  در یک واحد دانشگاهی در صورت وجود تولیدات دانشگاهی آن تولید کننده در اولویت خواهد بود و هم اکنون شاهد این هستیم که واحد صوفیان محصولات خود را نصف بهای بازار ارائه میکند که این برای استفاده کنندگان یک مزیت بحساب می آید.»

وی با اشاره به فعالیتهای گسترده علمی و پژوهشی سایر واحد ها گفت : « در استان آذربایجان شرقی هر ۳۵ واحد دانشگاهی هر کدام در یک شاخه فعالیت دارند برخی در زمینه مکانیک و رباتیک و رباتهای صنعتی و فناوری نانو و کشاورزی و بیوتکنولوژی و در کل در بین واحد ها یک رقابتی بوجود آمده است که با توجه به پتانسیل منطقه  علاوه بر فعالیت های علمی در راستای تجاری سازی و تولید محصولات دانش بنیان قدم های خوبی برداشته اند .»

انگجی افزود : « بحمدلله در مدیریت فعلی دانشگاه آزاد اسلامی  نهضتی شروع شده است که دانشگاه درکنار تولید مقالات و کیفیت آموزش و تحقیقات وارد مرحله استفاده از علم شده است که در نوع خود اگر بی نظیر نباشد کم نظیراست  و تولید محصولات دانش بنیان و موفقیت های فعلی تیجه تفکر غنی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی و آقای دکتر میرزاده  در طول سی و چهار سال و علی الخصوص  در این سه سال اخیر است.»

وی در پایان گفت : « لازم میبینم که از همکاران عزیز و رئیس واحد و کارکنان و دانشجویان و تمامی کسانی که دست به دست هم داده اند برای پیشرفت واحد دانشگاهی شان و شهرشان همت کرده اند و برای استان افتخار آفریدند تشکر و قدردانی کنم و برایشان آرزوی موفقیت دارم.»