رونمایی از محصولات دانش بنیان واحد صوفیان توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رییس هیات موسس و هیات امنا، با حضور دکتر میرزاده ریاست دانشگاه و دکتر انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و مسئولین ، ضمن بازدید از غرفه استان آذربایجان شرقی از محصولات دانش بنیان واحد صوفیان رونمایی کردند.

دستگاه مبرد اتوماتیک سیکل بسته آبی جهت جلوگیری از هدر رفت آب در آزمایشگاه های شیمی جدید ترین محصول در حال تجاری سازی شدن که اخیرا توسط دانشجوی مخترع واحد صوفیان ساخته شده است بهمراه چهار محصول دیگر رونمایی شد و چندین محصول دیگر در حال تجاری سازی شدن این واحد در غرفه استان آذربایجان شرقی ارائه شده است.

این نمایشگاه که با حضور کلیه استانها با محصولات انتخابی هر استان در دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران افتتاح شد تا ۵خرداد برپا خواهد بود.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه‌ آزاد اسلامی با مساحت سه هزار متر مربع، 39 غرفه و با معرفی 637 محصول از واحدهای مختلف دانشگاهی در محل دائمی نمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد.

در این نمایشگاه 34 محصول در حوزه‌های مختلف فناوری از جمله رباتیک، نانوذرات، پزشکی و صنعت خودرو رونمایی و 23 محصول تجاری‌سازی شده ارائه شده است.