تیم واحد صوفیان مقام اول و سوم لیگ نمایشی دومین دوره مسابقات ملی رباتیک را از آن خود کرد

تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان مقام اول و سوم لیگ نمایشی را در دومین دوره مسابقات ملی رباتیک رالی سرعت توسط ربات‌های زیردریایی و ربات‌های انسان نمای فوتبالیست را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، تیم رباتیک واحد صوفیان متشکل از دانشجویان رشته نرم‌افزار و برق، آقایان پیمان غلامی و محسن برزگری به سرپرستی محمود فرامرزی با حضور در این مسابقات در 3 روز رقابت با 90 تیم از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و خصوصی سراسر کشور بار دیگر در مسابقات رباتیک افتخار آفریدند.

این دوره از مسابقات، با حمایت انجمن رباتیک ایران و همکاری دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحدهای نیشابور، کاشمر، گناباد، تربت‌حیدریه و بردسکن، به مدت سه روز و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد.