کارگاه مفاهیم و روشهای تجاری سازی دستاوردها13 و 14 اسفندماه در واحد صوفیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی: کارگاه مفاهیم و روش‌های تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی در جهت آشنای با مفاهیم تجاری‌سازی، روند سیرتکامل یک ایده از ایده خام تا ایده تجاری‌سازی شده، برنامه کسب‌وکار عملیاتی شده، تشریح نمونه‌های تجاری‌سازی شده ، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان برگزار شد.

مسئول حوزه پژوهش و فناوری واحد صوفیان دکتر هادی دهقان گفت:« این کارگاه آموزشی با حضور استاد مجرب حوزه کسب‌وکار ، دکتر بنیامین مشیری در مورخ 13 و 14 اسفندماه با حضور علاقه‌مندان از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه‌های سراسری استان، شرکت‌های صنعتی، شهرک‌های سرمایه‌گذاری و ادارات دولتی باهدف آموزش عملی و گام‌به‌گام فرآیند تجاری‌سازی فناوری و ایده‌های اقتصادی دانش‌بنیان برگزار شد».

وی افزود: « با توجه به صنعتی بودن استان آذربایجان شرقی و قدرت بالقوه استادان، دانشجویان و محققین و تولیدکنندگان و ضرورت آشنایی این اقشار با مراحل اداری و عملیاتی تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان و نحوه تجاری‌سازی ایده‌های برتر برگزاری این دوره از اهمیت خاصی برخوردار است که با استقبال زیادی مواجه بودیم».

دهقان در ادامه از سرفصل‌های کارگاه 16 ساعته ، تکنیک ارزش‌گذاری وامکان‌سنجی ، تحلیلی برای ایده خام تا ایده تجاری ،ارائه راهکارهای کاربردی رفع موانع تجاری‌سازی واحدهای فناور،آشنایی بامفاهیم تجاری‌سازی تکنولوژی و برنامه کسب‌وکارعملیاتی ، شناسایی ریسک‌ها درحوزه تجاری‌سازی فناوری ، مدیریت ریسک فنّاوری بارویکرد تجارت و قراردادهای فروش ولیسانس فناوری،پیمان‌هاوشراکت‌ها را عنوان کرد.