حضور گسترده دانشگاهیان واحد صوفیان و برپایی ایستگاه صلواتی در راهپیمایی 13 آبان

sofian2

با فرارسیدن سیزده آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان همگام با مردم فرهنگ دوست صوفیان فریاد «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

اعضای هیئت رئیسه و کارکنان و دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان با حضور گسترده و یکپارچه خود بار دیگر همدلی و وحدت را به نمایش گذاشته و با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

حجه الاسلام دکتر جعفر جهانگیری، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد صوفیان در مراسم پایانی راهپیمایی، سیزده آبان را روز ایستادگی در مقابل استعمارگران و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواند و گفت: با درنظر گرفتن عقبه تاریخی یوم الله 13 آیان و مسئله کاپیتولاسیون و جریان کودتای 28 مرداد و سقوط هواپیمای مسافربری و عهد شکنی های آمریکا در برجام و تحریم ها، دشمنی آمریکا برای ایران اسلامی کاملا آشکار است و ما جنایت ها و دشمنی آمریکا را هیچ وقت فراموش نخواهیم کرد.

عضو هیئت علمی واحد صوفیان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آن روز گفت : تسخیر لانه جاسوسی حرکت انقلابی است که ایران اسلامی را به عنوان خط مقدم مبارزه با استعمار و ظلم به جهانیان معرفی کرده است و اسنادی که بعد از تسخیر از سفارت بدست آمد ضرورت تسخیر لانه جاسوسی و دشمنی آمریکا را آشکار ساخت.

جهانگیری افزود : وقایع این روز به ویژه سقوط سفارت امریکا در ایران به دست دانشجویان پیرو خط امام نقشی محوری در حیات انقلاب ایفا کرده و رهاورد فکری و دیپلماتیک متعددی از جمله استکبارستیزی، تثبیت انقلاب اسلامی ، تعریف روشنفکری و .. داشت که حضرت امام خمینی ره آنرا انقلاب دوم نامیدند.

دانشگاهیان دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد صوفیان با تجمع در محل شروع راهپیمایی، برپایی ایستگاه صلواتی و سپس با سر دادن شعارهای انقلابی به صفوف راهپیمایی 13 آبان پیوستند

sofian1.