راه‎اندازی بوفه دانشجویی بدون فروشنده در واحد صوفیان

bofe2

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان از راه اندازی بوفه دانشجویی بدون فروشنده در داخل دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان خبر داد.

دکتر جواد صاحبی کوزه کنان گفت: « اکنون حدود یک ماه است که این فروشگاه در واحد راه اندازی شده است و دانشجویان با حضور در فروشگاه کالاهای مورد نیاز خود را انتخاب کرده و پول آن را در صندوق می گذارند و هیچ نظارتی بر روی فرایند خرید انجام نمی شود. »

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان افزود: « به گفته علمای تربیتی اين نوع فروشندگي تعهد اجتماعي مردم را افزايش مي‌دهد و برای تکریم دانشجویان محترم و اعتماد سازی آنها بسیار موثر است.»

صاحبی درباره حس مسئولیت پذیری دانشجویان گفت :« نظر به اینکه آینده کشور با دستان پرتوان جوانان این کشور توسعه خواهد یافت و قطعاً وزرا و وکلا و مسئولین آینده کشور این قشر عظیم و فرهیخته خواهند بود ، اهداف تربیت دینی که رسالت اصلی دانشگاه است ما را براین داشت تا فرصت هایی را ایجاد کنیم که جوانان بتوانند صداقت، امانتداری، مسئولیت پذیری و ... را تمرین و خود را برای پذیرش مسئولیت های سنگین این نظام که حاصل خون شهیدان گرانقدر می باشدآماده کنند.»

وی تصریح کرد :« ما با اجرای این ایده می خواهیم به جوانان کشورمان اطمینان دهیم که ما به شما اعتماد داریم و شما را سرمایه های اصلی این نظام می دانیم و دیر یا زود این عرصه را به شما خواهیم سپرد.»

raiis