گفتمان دانشجویی با موضوع زندگی در برزخ وصل و جدایی در واحد صوفیان

گفتمان دانشجویی با عنوان زندگی در برزخ وصل و جدائی با حضور دانشجویان و استادان و مسئولین شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد صوفیان : حجت‌الاسلام دهقان از مسئولین نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تهران استاد و سخنران ویژه این مراسم ابتدا دو اصل از اصول اساسی ازدواج، به دل نشستن رضایتمندی والدین و مورد تأیید خانواده بودن را موردبحث و بررسی قرارداد.

وی ضمن گلایه از پدر و مادرها گفت: امروزه پدر و مادرها بجای تربیت عروس و داماد برای زندگی آینده فقط دکتر و مهندس تحویل جامعه می‌دهند که این معضل موجب بروز مشکلات جدی و تنش‌های پس از ازدواج می‌شود.

دهقان افزود: دو ویژگی موجب خوشبخت شدن زوجین می‌شود که یکی اهل محبت بودن دختر و پسر و بروز عواطف است ، چون‌که ازدواج عرصه بروز عشق و محبت است و دیگری داشتن روحیه مسئولیت‌پذیری و داشتن همت بلند برای برپایی زندگی است.

در این مراسم حاضرین سؤالات و مشکلات امروزی جوانان را مطرح کردند وجلسه به‌صورت بحث و گفتگو در خصوص موضوعات مختلف برگزار شد.