تجلیل از 28 دانش آموز بسیجی راه یافته به دانشگاه در هفته بسیج

در مراسمی که بمناسبت هفته بسیج در سالن همایش مدرسه زهرا مردانی آذر صوفیان برگزار شد از 28 دانش آموز بسیجی راه یافته به دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از صوفیان، در این مراسم که با حضور دانش آموزان و اولیا و مسئولین شهر صوفیان برگزار شد و سرهنگ جعفر رزمی فرمانده سپاه شبستر در سخنرانی خود ضمن گرامیداشت هفته بسیج از کسب موفقیت های دانش آموزان بسیجی در کسب علم و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تقدیر و تشکر کرد.

وی با اشاره بیانات مقام معظم رهبری بسیج را به معنای حضور شجاعانه ، فداکارانه و مخلصانه انسانهای پیشگام در تمامی عرصه های مورد نیاز نظام اسلامی و کشور عنوان کرد و تعليم و تربيت و معلمى را يك سنگر فرهنگى دانست.

در پایان مراسم دانش آموزان راه یافته به دانشگاه ها با اهدای لوح سپاس از طرف سپاه شبستر و آموزش و پرورش صوفیان و همچنین یک هدیه از طرف دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان، تجلیل شدند.